Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay υλικό από το Warhammer: Chaosbane

*
Η ομάδα ανάπτυξης του Warhammer: Chaosbane έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay video του παιχνιδιού. Ο τίτλος αποτελεί ένα action RPG βασισμένο στο φανταστικό κόσμο του Warhammer. Διαδραματίζεται στη μέση της ιστορίας του Old World και μπορείτε να παίξετε ως άνθρωπος, high elf, wood elf ή νάνος, σε περιοχές όπως η καταραμένη πόλη του Praag και Nuln, την παλιά πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας. Το βίντεο δείχνει πως το Chaosbane περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία ενός action RPG με το σωστό τρόπο. Παρουσιάζει ένα quest στους υπονόμους του Nuln, οι οποίοι είναι γεμάτοι από υπηρέτες του θεού Nurgle. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι και ξέρουμε μόνο ότι θα το δούμε το 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*